Plăţi şi Operaţiuni


Începând cu data de 13 decembrie 2013, Banca Comercială Feroviara vă oferă, prin intermediul TRANSFOND, serviciul de plăţi în euro (plăţi SEPA prin ordine de plată) către şi dinspre anumite bănci din Europa.Descarcă şi completează ordinul de plată "Electronic OP" direct de aici!
Beneficiile tale:

 • Timp redus pentru completare.

 • Creşte acurateţea şi lizibilitatea datelor.

 • După completare, OP-ul se printează şi se prezintă la o unitate BCF pentru procesare.

 • Serviciu modern, uşor de utilizat.

 • Timpul pe care îl petreci în unitatea bancară este mult mai mic.

Ce paşi trebuie să parcurgi:

  1.   Accesezi OP-ul de AICI.
  2.   Îl completezi cu datele necesare.
  3.   OP-ul trebuie printat în dublu exemplar.
  4.   Semnezi (sau ştampilezi, dacă este cazul) ambele exemplare ale OP-ului.
  5.   Prezinţi OP-ul la cea mai apropiată unitate BCF, pentru a fi procesat.Ai posibilitatea de a încasa valută primită într-o monedă diferită de moneda contului tău.

 • În cazul sumelor primite în altă valută decât valuta contului, conform Condiţiilor Generale de Afaceri, Clientul este de acord ca Banca să crediteze contul existent indicat prin IBAN-ul menţional în instrucţiunea de plată de către plătitor prin conversia valutară a sumei primite. Cursul de schimb folosit pentru această conversie va fi cel stabilit de bancă în momentul efectuării tranzacţiei.  UNITĂŢI ŞI ATM-URI
Începând cu data de 11 decembrie 2017, Intesa Sanpaolo SpA Torino Sucursala Bucureşti devine participant la sistemul SENT, ca urmare a preluării activității de la Veneto Banca Spa Italia Montebelluna Sucursala Bucureşti .   
Astfel, Veneto Banca Spa Italia Montebelluna Sucursala Bucureşti şi-a încetat activitatea în sistemul SENT în data de 8 decembrie 2017, la sfârşitul zilei de operare.

Codul BIC
al Intesa Sanpaolo SpA Torino Sucursala Bucureşti este BITRROBU.

Pentru evitarea posibilelor confuzii, dorim să vă aducem în atenţie faptul că, începând cu data de 11 decembrie 2017 în sistemul SENT există doi participanţi cu denumiri asemănătoare:
- Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania S.A. - instituţie de credit autorizată în Romania (participant vechi)
şi
- Intesa Sanpaolo SpA Torino  Sucursala Bucureşti - sucursală de bancă autorizată într-un stat membru (participant nou).