Despre Noi


Lansată în anul 2009, Banca Comerciala Feroviara funcționează în baza capitalului privat, integral românesc, ceea ce ne permite sa avem o viziune proprie despre banking în România. De altfel, am trecut pe profit în anul 2014 și vom continua la fel și în anii următori, bucurându-ne sa fim una dintre băncile în această situație fericită.

Produsele noastre se adreseaza atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, sunt concepute corespunzător și însoțite de platforme de comunicare dedicate.


Când Banca Comerciala Feroviara a fost fondată, în anul 2009, viziunea noastră a fost să operăm un model bancar tradițional, atrăgând depozite de încredere și generând credite care să crească bunăstarea și competitivitatea pe piață a celor care ne-au ales. Drumul de la viziune la realitate a fost unul cu totul provocator.


Astăzi, Banca Comercială Feroviara este prezentă prin 11 unități în 11 din cele mai importante orașe ale țării: Arad, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara. Online, însa, am depășit granițele țării.


Echipa noastra se mărește și se întregește treptat și ne consideram norocoși să avem parte de o conducere executivă cu pregătire și experiență dovedite în domeniul financiar-bancar. Aceștia se alatură unui număr mare de tineri profesioniști, cu o viziune proprie și experiență directă în relația cu clienții noștri.Actionariat


ConducereProdusul Primus Antreprenor al Băncii Comerciale Feroviara a primit din partea Revistei Piața Financiară Premiul pentru Pachetul Bancar al Anului 2014. De asemenea, Piața internă by BCF a fost desemnat Produsul Anului 2015 în cadrul Galei Piața Financiară. Iar în 2016, în cadrul Galei Premiilor Capital pentru “Excelență in Afaceri”, pachetul PRIMUS al Băncii Comerciale Feroviara a primit recunoașterea pentru Cel mai inovator produs bancar.Suntem dedicați planului nostru de îmbunatățire permanentă, astfel încât produsele și serviciile pe care le oferim să fie cea mai bună soluție pentru clienții noștri.Informații suplimentareOamenii consideră că noi, băncile, am pierdut orice legatură cu clienții, feedback pe care l-am ascultat, ni l-am asumat și am căutat să ne poziționam diferit.


Suntem conștienți de rolul pe care îl jucăm în societate, motiv pentru care ne-am asumat să oferim sprijin comunităților care ne sunt alături, fie prin pachetele bancare pe care le oferim, fie prin demersurile noastre de a informa și de a educa publicul și consumatorii de servicii financiar-bancare.
CONTACT    UNITATI SI ATM-URI