Q&A

Întrebări la care cauţi un răspuns.


Pagina este momentan în lucru.

Despre Primus:

Contul se deschide în mai puțin de 10 minute. Din grijă pentru timpul tău, am simplificat procedura birocratică, astfel încât să ai acces la PRIMUS cât mai repede posibil.
Serviciul de Internet Banking e disponibil în aceeași zi cu deschiderea contului. Tot ce trebuie să faci este să te adresezi reprezentantului BCF pentru detalii.
Bineînțeles! Îți poți folosi contul din afara țării prin intermediul serviciului de Internet Banking, dar și prin cardul de debit MasterCard atașat contului PRIMUS. Pentru deschiderea unui cont, deocamdată, va trebui să te prezinți fizic la bancă. Însă lucrăm la schimbarea acestei proceduri.
Poți folosi serviciul de Internet Banking folosind opțiunea de plăți valutare. De asemenea, te poți prezenta și la sucursalele noastre pentru o astfel de operațiune.
Cardul de debit MasterCard Standard pe care îl primești la deschiderea contului PRIMUS este un instrument de plată ataşat direct contului curent prin care se acordă accesul Deţinătorului/Utilizatorului la fondurile personale disponibile în momentul efectuării tranzacţiilor, în condiţii de confort şi sigurantă sporită, datorită tehnologiei CHIP încorporată.

Cardul "MasterCard Standard – Express Plus" poate fi utilizat în România şi în străinătate pentru plata cumpărăturilor (la POS şi pe Internet) sau pentru retragere de numerar, oriunde este afişată sigla MasterCard, Deţinătorul/Utilizatorul având astfel acces la disponibilităţile din contul curent 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână.
Banca acordă clienţilor care deţin un cont „PRIMUS” premii care pot fi acumulate în diverse moduri, constând în puncte pe care aceştia au posibilitatea să le utilizeze pentru acoperirea integrală/parţială a achiziţiilor doar de la partenerii comerciali agreati de catre Bancă şi care acceptă cardul ca instrument de plată.
Inițial, puteți opta pentru mile (utilizabile pentru achiziţia de vacanţe, bilete de avion, servicii de cazare, închirierea de maşini - doar de la partenerii agreați: agenții de turism, companii aeriene etc.), iteme (utilizabile pentru achiziţia de jocuri de tip recreativ şi produse conexe, precum şi pentru produse din domeniul IT, doar de la partenerii agreați) și trufe (utilizabile pentru achiziţia unor produse de natură diferită față de cele din domeniile acoperite de “mile” şi “iteme”, doar de la partenerii agreați). Dacă vă răzgândiți, puteți să solicitați modificarea opțiunii după o perioadă de 6 luni, la ghișeul băncii sau, din nou, prin serviciul de Internet Banking.
Nu, nu există acest timp de comision. Toate sunt disponibile mai sus, pe banda dedicată.
Toate costurile aferente contului PRIMUS sunt afișate în lista de tarife și comisioane înmânată la deschiderea contului, cât și aici pe site.
Nu există un sold minim. Începand, însă, de la un sold cumulat de 100.000 EUR sau echivalent în RON (în contul curent și contul de economii), părțile vor putea negocia nivelul de dobândă bonificată, în timp ce comisioanele rămân neschimbate.
Da, există. Opțiunile ce urmează să fie atașate contului PRIMUS vor fi disponibile atât pentru studenți, cât și pentru pensionari ori alte categorii. Ne vom asigura, pe parcurs, că ești informat în legătură cu toate ofertele noastre benefice pentru tine.
Împuternicirea unei persoane se face gratuit, la sediul băncii, conform legislației în vigoare. Suntem siguri că nu vei întâmpina probleme aici.
Închiderea unui cont se face la fel de simplu ca și deschiderea lui, prin completarea unei cereri de închidere de cont și transmiterea ei prin canalele agreate de noi. Niciun cost atașat.