Deschide-ţi Primus Online

De ce PRIMUS? Nu doar că-ţi oferă dobândă pentru cât aştepţi, dar nici nu-ţi scade agoniseala prin comisioane.DESCHIDE CONT ONLINEPachetul Primus by BCF


Absolut tot ce ai nevoie pentru banking-ul de zi cu zi


Contul PRIMUS deschis online este un pachet integrat, format din:


    


Cont curent in RON


    
Card de debit
"MasterCard Standard"
Express Plus

    
Internet & Mobile
Banking
"BCF Online"

Cont de economii in RON si EUR, cu prima ocazie cand ajungi la noi

+ numeroase avantaje masurabile


Avantajele tale:
Abordarea noastra urmareste comisioane minime sau zero,
atat timp cat putem oferi un serviciu de calitate, cat si optiuni noi, dedicate nevoilor tale.


Vezi tarife si comisioane >

Fata de platile in numerar, "MasterCard Debit Standard" inseamna un pas inainte catre siguranta si controlul banilor tai.

Va fi acceptat in milioane de locatii din lume, fara comisioane suplimentare, facandu-ti cumparaturile si calatoriile
mai usoare si mai sigure.

Vezi cum arata cardul >Avem cea mai noua platforma de Internet Banking si cea mai noua aplicatie de Mobile Banking, care iti ofera siguranta si accesibilitatea de care ai nevoie oricand, in orice moment si indiferent de stilul tau de viata!

Iti accesezi contul online cu un simplu click si un dispozitiv cu o conexiune la internet, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Despre acest serviciu >

Te poti convinge de acest lucru folosind comparatorul nostru de pachete bancare, care te ajuta sa compari pachetul PRIMUS cu primele 10 cele mai mari banci din Romania, adica 80% din piata bancara, conform buzunarului tau.

Incearca comparatorul >In plus, clientii Primus beneficieaza de discounturi de pana la 55% pentru achizitii de produse sau servicii de la partenerii nostri comerciali, dar si premiere spontana pentru fidelitate sau pentru recomandarea de clienti noi, sub forma de puncte pe care le transformam, apoi, in ce vrei tu: calatorii ("mile"), cheltuieli de zi cu zi ("trufe"), sau jocuri si gadgeturi ("iteme").


Calculeaza-ti punctele >

Iti deschizi un cont Primus in mai putin de 10 minute, fie ca esti intr-una din sucursalele noastre, in fata calculatorului de acasa, sau in pauza de masa de la servici.

Din grija pentru timpul tau, am simplificat procedura birocratica, astfel incat sa ai acces la PRIMUS cat mai repede posibil.

Completeaza cererea online >Poti fi sigur de faptul ca, in limita a 100 000 euro (sau echivalent), esti protejat de Fondul National de Garantare a Depozitelor!

Dobanda depozitelor noastre este cel putin egala cu cea mai mare dobanda standard pentru depozite la 1 luna, publicate pe site-urile celor mai mari 10 banci din Romania in prima zi bancara a lunii respective, cu exceptia campaniilor cu caracter incidental.


Vezi dobanzile >

Aici ai parte de cel mai competitiv curs valutar de pe piata.

Spread-ul (diferenta dintre cursul de cumparare si cel de vanzare) este mai mic cu 15% decat cel mai mic spread standard la cele mai mari 10 banci din Romania.

Cursul valutar de astazi >


DESCHIDE CONT ONLINE