PRIMUS CHF/RON

Clienții Băncii Comerciale Feroviara beneficiază de cursul comunicat de BNR pentru schimburile CHF-RON.Am prelungit disponibilitatea produsului până la finalul anului 2015.
Acest produs este destinat clienților băncii, persoane fizice, care dețin deja sau își deschid un pachet de produse şi servicii Cont Primus by BCF și apelează la schimburile valutare CHF-RON în scopuri personale. Facilitatea permite clientului băncii să achiziționeze maximum 2.000 CHF contra RON, o dată pe lună, la cursul BNR stabilit în data tranzacției.
Transmiterea de către client a instrucțiunii de cumpărare CHF contra RON la cursul BNR trebuie efectuată în intervalul orar 09:30 – 12:00, la data tranzacției. Modalitățile de a intra în contact cu Banca Comercială Feroviara S.A. în vederea accesării acestui produs sunt: prezentarea la ghișeul băncii sau comunicarea prin intermediul adresei de e-mail a celei mai apropiate sucursale. Toate detaliile legate de această facilitate, cât și adresele de e-mail corespunzătoare, sunt disponibile pe blogul nostru Elara.ro.
primus chf ron curs schimb valutar bnr banca feroviara


Condițiile pentru a beneficia de produsul “PRIMUS CHF/RON” sunt:

  • deschiderea unui Cont PRIMUS de la Banca Comercială Feroviara.

  • accesarea unei singure tranzacții pe lună, în limita a 2000 CHF contra RON.

  • transmiterea de către client a instrucțiunii de cumpărare CHF contra RON la cursul BNR efectuată în intervalul orar 09:30 – 12:00, de la data tranzacției, prin următoarele modalități: la ghișeul băncii sau la adresa de email a celei mai apropiate sucursale.

APLICĂ ACUM