PRIMUS by BCF, un cont bancar de bun simţ!

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noştri prin lansarea pachetulului revoluționar de servicii PRIMUS: un pachet integrat, format din cont curent în lei, cont de economii în lei și euro, card de debit Mastercard Standard şi Internet Banking.

PRIMUS înseamnă comision zero pentru deschiderea și administrarea lunară a contului, pentru emiterea şi administrarea cardului, pentru cumpărăturile făcute cu acesta şi pentru serviciul de Internet Banking.

Dobânda aplicată contului de economii este întotdeauna cel puțin egală cu cea mai mare dobândă standard aplicată depozitelor Persoane Fizice, la termen de o lună, stabilită în prima zi bancară a fiecărei luni, de cele mai mari 10 bănci din România (se exclud dobânzile aplicate pentru depozite cu termen similar, în cadrul unor campanii cu caracter incidental).

La schimbul valutar, diferenţa între cursul de cumpărare şi cel de vânzare este cu 15% mai mică decât cel mai mic spread standard aplicat de primele 10 bănci din România.

Astfel, pachetul PRIMUS este mai bun decât 80% dintre ofertele bancare din România, lucru testat și dovedit de COMPARATORUL DE PACHETE BANCARE – disponibil pe www.primus.elara.ro.

Condiţiile pachetului PRIMUS sunt valabile până la un sold cumulat de 100.000 euro, sumă garantată de Fondul de Garantare a Depozitelor.

Mai mult, PRIMUS premiază! Utilizând cardul ca instrument de plată, clienţii PRIMUS pot acumula puncte ce se transformă în mile, iteme sau trufe – conform alegerii făcute la deschiderea contului. Milele aduc vacanţa mai aproape, fiind utilizabile pentru cumpărarea biletelor de avion, a serviciilor de cazare şi la agenţiile de turism, itemele stimulează imaginaţia, prin facilitarea achiziţiilor de jocuri şi produse IT, iar trufele merg la shopping, reprezentând reduceri la cheltuielile cotidiene.

PRIMUS nu are nimic de ascuns, comisioanele pentru orice tip de tranzacţii fiind prezentate pe site-ul interactiv www.primus.elara.ro. Tot aici se găsesc răspunsurile la întrebările clienţilor, comparatorul de pachete bancare, simulatorul de mile și multe alte informaţii utile.
Banca Comercială Feroviara S.A. a fost infiinţată în luna august a anului 2009, cu capital 100% privat românesc şi a devenit operaţională în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Banca Comercială Feroviara S.A . doreşte să stabilească o relaţie de lungă durată cu clienţii săi, politica băncii fiind aceea de a atrage şi de a fideliza clienţii cu o bonitate ridicata. Creşterea satisfacţiei clienţilor şi îmbunătăţirea continua a produselor şi a serviciilor băncii au fost şi vor ramane o prioritate pentru noi. Banca se concentrează în permanenţă pe dezvoltarea comercială şi creşterea susţinută a portofoliului de clienţi, în vederea atingerii unei mase critice care să asigure realizarea obiectivelor financiare şi comerciale. În acest moment, Banca Comercială Feroviara S.A. are 15 unitaţi în 11 oraşe importante ale ţării şi oferă clienţilor săi, persoane fizice şi persoane juridice, o gamă completă de servicii financiar- bancare, în lei şi valută.

Ţinta pe termen lung a acţionarilor şi a întregii echipe a Băncii Comerciale Feroviara S.A. este ca această instituţie de credit cu capital integral romanesc sa devină o bancă de încredere pentru clienţii săi, care să furnizeze servicii de calitate şi să ofere transparenţă şi flexibilitate.


Banca Comercială Feroviara S.A.

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

PRIMUS Signature

Serviciul nostru de Dedicated Banking.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.