PRIMUS ANTREPRENOR - singurul pachet bancar ce te scapă de grija comisioanelor

Bănca Comercială Feroviara a lansat un pachet bancar special, foarte performant, conceput pentru persoanele care activează în mediul antreprenorial: PRIMUS ANTREPRENOR.

Acesta se adresează persoanelor fizice autorizate și celor care practică profesii liberale, precum și Antreprenorilor, fiind compus din următoarele produse şi servicii:

  • cont curent în RON;
  • cont curent de economii în RON și/ sau EUR;
  • card de debit Mastercard Business – Exclusiv;
  • Internet Banking BCF Online.


PRIMUS Antreprenor reprezintă o revoluţie în piaţa bancară din România: dacăbăncile mari solicită un comision lunar pentru pachetul de bază pentru un IMM, Banca Comercială Feroviara va plăti un comision de 20 RON clienților săi care îndeplinesc una dintre cele 4 condiții:

  • sold mediu lunar pe contul curent de cel puțin 15.000 RON;
  • sold mediu lunar cumulat pe contul curent de economii în RON și/sau EUR mai mare de 100.000 RON (sau echivalent in EUR);
  • decontarea lunară pe contul curent inclus în pachet de tranzacții în sumă totală de cel puțin 2.000 RON, efectuate cu cardul de debit atașat la POS și pe Internet;
  • efectuarea a cel puțin 20 de plăți interbancare și/sau intrabancare pe parcursul unei luni.PRIMUS Antreprenor înseamnă COMISION 0 pentru deschiderea și administrarea lunară a contului, COMISION 0 pentru emiterea, administrarea și cumpărăturile făcute prin MasterCard Business și COMISION 0 pentru serviciul de Internet Banking.


Acest pachet aduce și discounturi de până la 55% pentru achiziții de produse sau servicii de la partenerii noștri comerciali, dar și premiere spontană pentru fidelitate sau pentru recomandarea de clienţi noi, sub formă de puncte pe care le transformăm, apoi, în “mile”, “trufe” și “iteme”. Un alt mare avantaj al pachetului Primus Antreprenor este dobânda comparabilă cu cea a unui depozit la termen la care nu se pune nicio condiție privind perioadade economisire, fie că banii se retrag în 3 zile sau în 3 ani. Dobânzile sunt cel puțin egale cu cele mai mari dobânzi standard pentru depozite la 1 lună ale celor mai mari 10 banci din România în timp ce, pentru cursul de schimb, spread-ul (diferența dintre cursul de cumpărare și cel de vânzare) este mai mic cu 15% decât cel mai mic spread standard la cele mai mari 10 bănci din România.

PRIMUS Antreprenor este, pe testate, mai bun decât cel puțin 80% dintre ofertele bancare din România, iar cine este gata să-l încerce, BCF asigură faptul că, în limita a 100.000 euro (sau echivalent), va fi protejat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Până atunci, pentru a se convinge singuri de faptul că PRIMUS Antreprenor este cel mai competitiv pachet din piață, cei interesaţi pot accesa www.primus.elara.ro.
    Despre Banca Comercială Feroviara S.A.


Banca Comercială Feroviara S.A. a fost infiinţată în luna august a anului 2009, cu capital 100% privat românesc şi a devenit operaţională în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Banca Comercială Feroviara S.A . doreşte să stabilească o relaţie de lungă durată cu clienţii săi, politica băncii fiind aceea de a atrage şi de a fideliza clienţii cu o bonitate ridicata. Creşterea satisfacţiei clienţilor şi îmbunătăţirea continua a produselor şi a serviciilor băncii au fost şi vor ramane o prioritate pentru noi. Banca se concentrează în permanenţă pe dezvoltarea comercială şi creşterea susţinută a portofoliului de clienţi, în vederea atingerii unei mase critice care să asigure realizarea obiectivelor financiare şi comerciale. În acest moment, Banca Comercială Feroviara S.A. are 15 unitaţi în 11 oraşe importante ale ţării şi oferă clienţilor săi, persoane fizice şi persoane juridice, o gamă completă de servicii financiar- bancare, în lei şi valută.

Ţinta pe termen lung a acţionarilor şi a întregii echipe a Băncii Comerciale Feroviara S.A. este ca această instituţie de credit cu capital integral romanesc sa devină o bancă de încredere pentru clienţii săi, care să furnizeze servicii de calitate şi să ofere transparenţă şi flexibilitate.


Banca Comercială Feroviara S.A.


CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Antreprenori

Investim încredere în succesul afacerii tale.

Credite și Finanțări

Un sprijin real, pe care ți-l oferim prin produsele noastre transparente și sigure.

Informatii utile in contextul Covid-19

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.