Depozitul in lei pentru persoane fizice „PERSONAL 100”

Banca Comerciala Feroviara lanseaza depozitul in lei pentru persoane fizice „PERSONAL 100”, cu o dobanda de 6,50% pe an si scadenta la 100 de zile.

Banca Comerciala Feroviara isi completeaza portofoliul de produse de economisire cu depozitul in lei „PERSONAL 100”, care prezinta un randament foarte avantajos de 6,5% pe an si o maturitate de 100 de zile.

Portofoliul de produse de economisire al bancii include si alte depozite pentru persoane fizice si juridice, cu dobanzi foarte avantajoase atat pentru lei, cat si pentru euro:

Lei - 1M: 5,90%, 3M: 6,20%, 6M: 6,10%, 12M: 6%
Euro - 1M: 3,25%, 3M: 3,75%, 6M: 3,50%, 12M: 3,50%

In plus pentru depozitele in lei si euro constituite prin intermediul serviciului de internet banking BCF Online, banca acorda o bonificatie la dobanda de 0,25%.

Despre Banca Comerciala Feroviara

Banca Comerciala Feroviara S.A. a fost infiintata in luna august a anului 2009, cu capital 100% privat romanesc, si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.

In primii doi ani de functionare, accentul a fost pus pe dezvoltarea retelei de distributie, asigurarea unei game complete de produse si servicii si implementarea cadrului operational si procedural. Din 2012, banca se concentreaza pe dezvoltarea comerciala si cresterea sustinuta a portofoliului de clienti, in vederea atingerii unei mase critice care sa asigure realizarea obiectivelor financiare si comerciale.

In acest moment, Banca Comerciala Feroviara S.A. are 18 unitati in 11 orase importante ale tarii si ofera clientilor sai, persoane fizice si persoane juridice, o gama completa de servicii financiar-bancare, in lei si valuta.

Volumul de credite si depozite al Bancii Comerciale Feroviara S.A. a crescut constant de la inceperea activitatii. Conducerea bancii estimeaza atingerea breakeven-ului la finalul acestui an, respectiv dupa numai trei ani de functionare intr-un context economic dificil, fiind create premisele pentru obtinerea de profit in anii urmatori. De asemenea, este vizata si extinderea retelei teritoriale astfel incat sa fie acoperite toate zonele importante ale tarii.


CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Credite și Finanțări

Un sprijin real, pe care ți-l oferim prin produsele noastre transparente și sigure.

Informatii utile in contextul Covid-19

Lista tarilor pentru care banca solicita documente justificative in scopul procesarii tranzactiilor

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.