Comunicat de presa, 8 martie 2011

Bucuresti, 8 martie 2011. Incepand de maine, 9 martie 2011, este operationala in Cluj Napoca prima unitate, sucursala Cluj, a Bancii Comerciale Feroviara SA. Sucursala este situata pe strada Avram Iancu, la numarul 32A, Cladirea Carion si va fi deschisa zilnic intre orele 9.00 si 17.30.

Sucursala Cluj va oferi clientilor o gama variata si atractiva de produse si servicii in lei si in valuta, pentru clientii persoane fizice si juridice, la standarde ridicate de calitate.

Pana pe data de 31 martie 2011, Banca Comerciala Feroviara SA deruleaza doua campanii promotionale pentru creditele de nevoi personale cu si fara garantii destinate persoanelor fizice, fara comisioane de analiza si administrare.

Banca Comerciala Feroviara SA ofera cadou dobanda aferenta primei luni de creditare in cadrul campaniei “Creditul Martisor”, pentru toate doamnele si domnisoarele care acceseaza un credit de nevoi personale fara garantii, in lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile Bancii Comerciale Feroviara gasiti accesand www.bfer.ro sau le puteti obtine direct la sediile unitatilor teritoriale ale bancii.

Banca Comerciala Feroviara SA are, in prezent, noua unitati functionale, fiind prezenta in Bucuresti, Arad, Baia Mare si Cluj. Strategia de dezvoltare a retelei teritoriale a bancii prevede pentru perioada imediat urmatoare deschiderea unor noi sucursale in orasele Sibiu, Timisoara, Brasov iar in lunile urmatoare in Oradea, Constanta, Iasi, Craiova si Suceava.

Cu un actionariat in intregime romanesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara SA vizeaza o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenta in administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung.

Banca Comerciala Feroviara SA
Directia Relatii Publice si Comunicare

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Pentru Angajați

Am creat, în spiritul echipei tale, un pachet special pentru angajați performanți.

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

PRIMUS Signature

Serviciul nostru de Dedicated Banking.