Comunicat de presa, 12 ianuarie 2011

Bucuresti, 12 ianuarie 2011. Astazi, Banca Comerciala Feroviara deschide a doua unitate operationala in Baia Mare. Agentia este situata pe strada Victoriei, la numarul 57, si va fi deschisa zilnic intre orele 9.00 si 17.30.

Clientii Bancii Comerciale Feroviara beneficiaza gratuit de urmatoarele servicii:
   - deschiderea conturilor curente pentru persoanele fizice si juridice
   - administrarea conturilor clientilor persoane fizice
   - eliberarea unui extras de cont in fiecare luna
   - constituirea depozitelor
   - retrageri de numerar la data scadentei depozitelor
   - depuneri de numerar la casieria bancii
   - incasari in sistem intrabancar, indiferent de suma
   - plati in sistem intrabancar, indiferent de suma
   - incasari de sume din conturi deschise la alte banci, pana la 50.000 lei
   - acces la serviciul de Internet Banking, BCFonline

BCF acorda credite in lei si in valuta, acoperind toate cerintele si nevoile de finantare ale clientilor persoane fizice.Banca sprijina toate categoriile de clienti personae juridice, indiferent de cifra de afaceri si de stadiul de dezvoltare al acestora, oferindu-le produse de creditare personalizate in conditii de cost redus. Banca Comerciala Feroviara a lansat si o gama diversificata de produse pentru garantarea de tranzactii si/sau operatiuni ale clientilor bancii persoane juridice sub forma scrisorilor de garantie bancara.

De asemenea, toate tipurile de credite luate de la alte institutii financiare pot fi refinantate in conditii avantajoase de catre Banca Comerciala Feroviara.

Toate produsele de creditare sau garantare precum si serviciul de Internet Banking BCFonline sunt oferite de banca in conditii de flexibilitate si transparenta. In plus, banca nu percepe comision de administrare si furnizare a serviciului BCFonline, iar dispozitivul de autentificare Digipass este pus la dispozitia clientilor gratuit.

Banca Comerciala Ferviara are, in prezent, sapte unitati functionale in Bucuresti, Arad si Baia Mare, in cursul lunii ianuarie urmand a deschide in Bucuresti Agentia Matache. Pentru luna februarie este planificata inaugurarea primei sucursale din orasul Cluj. Cu un actionariat in intregime romanesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara vizeaza o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenta in administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung.

Banca Comerciala Feroviara
Directia Relatii Publice si Comunicare

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Credite și Finanțări

Un sprijin real, pe care ți-l oferim prin produsele noastre transparente și sigure.

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!