Comunicat de presa, 10 februarie 2011

Bucuresti, 9 februarie 2011. Astazi, Banca Comerciala Feroviara deschide a treia unitate operationala din Bucuresti. Agentia este situata pe Calea Grivitei, la numarul 139, langa sediul Agentiei de Voiaj CFR si va fi deschisa zilnic intre orele 9.00 si 17.30.

Cu acest prilej, Banca Comerciala Feroviara lanseaza si o campanie promotionala pentru creditul de nevoi personale cu garantii in lei si valuta destinat persoanelor fizice. Oferta bancii este in topul celor mai bune din piata din punctul de vedere al DAE si al celorlalte caracteristici ale produsului. Astfel, pana pe data de 31 martie, toti clientii care contracteaza un credit de nevoie personale cu garantii (inclusiv pentru refinantarea unor credite existente) beneficiaza de avantaje deosebite:
   • Cost redus al finantarii, fara comisioane de analiza sau administrare;
   • Acordarea finantarii unor proiecte personale fara aport propriu si fara justificarea utilizarii sumelor;
   • Asigurarea de viata oferita gratuit;
   • Asigurarea garantiei creditului oferita gratuit de banca;
   • Timp redus de luare a deciziei de creditare – maxim 7 zile lucratoare

Banca Comerciala Feroviara are, in prezent, opt unitati functionale in Bucuresti, Arad si Baia Mare, urmatoarele sucursale fiind prevazute a se deschide in Cluj si Sibiu. In luna decembrie 2010 banca a lansat si serviciul de Internet Banking BCF online, serviciu oferit in conditii deosebit de avantajoase, respectiv fara percepere de comision de administrare si furnizare a serviciului, dispozitivul de autentificare Digipass fiind oferit clientilor gratuit.

Cu un actionariat in intregime romanesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara vizeaza o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenta in administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung.

Banca Comerciala Feroviara S.A.Directia Relatii Publice si Comunicare

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Expertiză Sectorială

Îți punem la dispoziție expertiză inovativă și accesibilă în domenii specifice.

Pentru Angajați

Am creat, în spiritul echipei tale, un pachet special pentru angajați performanți.

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!