Clienţii Băncii Comerciale Feroviara pot opta pentru Schimbul Valutar Special

Schimb valutar prin e-mail şi valută livrată la tine acasă? Se poate!

Începând de luna aceasta, clienţii Băncii Comerciale Feroviara pot opta pentru Schimbul Valutar Special, un serviciu simplu ce permite efectuarea schimburilor valutare din faţa calculatorului şi primirea sumei tranzacţionate acasă sau la o adresă preferată din Bucureşti.

Clienţii care vor prefera să primească sumele trazacţionte la o adresă indicată de ei în prealabil, trebuie să comunice unităţii bancare, prin e-mail, intenţia de a realiza Schimbul Valutar Special. După recepţionarea mesajului de către bancă, tranzacţia va fi procesată, iar livrarea către client a contravalorii tranzacţiei va fi asigurată de Bancă în termen de maxim 48 de ore, de la data efectuării tranzacţiei, în intervalul orar 10-16.

Pachetul de Schimb Valutar Special este disponibil pentru clienţii persoane fizice, deţinători de cont PRIMUS, cu domiciliul în Bucureşti. Acesta este aplicabil pentru operaţiunile de schimb valutar EURO/RON, la cursul standard PRIMUS, în limita maximă a sumei de 9000 euro pe tranzacţie.
Pentru cursul standard PRIMUS, spread-ul este mai mic cu 15% decât cel mai mic spread standard, la cele mai mari 10 bănci din România. PRIMUS este un pachet novator conceput de Banca Comercială Feroviara format din cont curent în lei, cont de economii în lei şi euro, card de debit Mastercard şi Internet Banking. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul interactiv www.primus.elara.ro.

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.

www.bancaferoviara.ro
CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

PROXI Card

Un card deschizător de drumuri, pregătit să te ajute oricând.

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

PRIMUS Signature

Serviciul nostru de Dedicated Banking.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.