Banca Comercială Feroviara S.A. îşi consolidează echipa de management cu un nou Director General Adjunct

Domnul Cornel Benchea este noul membru al echipei de management a Băncii Comerciale Feroviara S.A., după ce a obţinut aprobarea Bancii Naţionale a României de a ocupa poziţia de Conducător, respectiv funcţia de Director General Adjunct.

Domnul Cornel Bencheaare o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar, având realizări relevanteîn dezvoltarea reţelelor de unităţi bancare, în domeniul pieţelor de capital şiîn creditare. Înainte de a se alătura echipei Băncii Comerciale FeroviaraS.A. (decembrie 2011), domnul Benchea şi-a desfăşurat activitatea în cadrulBăncii Naţionale a României (Sucursala Sibiu), în Banca Română deDezvoltare - Groupe Société Générale (Director de Grup - Grupul Sibiu) şiîn Banca Comercială Carpatica S.A. (Director Direcţia Credite, DirecţiaInternaţională, Direcţia de Investiţii şi Direcţia Operaţiuni de Capital),făcând parte din echipa care a înfiinţat şi dezvoltat această bancă din Sibiu.

În prezent, atribuţiile deconducere în Banca Comercială Feroviara S.A. sunt exercitate de către domnulPetre Tulin, care îndeplineşte funcţiile de Director General şi Preşedinteal Consiliului de Administraţie, de către domnul Vladimir Şelaru, DirectorGeneral Adjunct şi de către domnul Cornel Benchea, DirectorGeneral Adjunct.

Despre Banca Comercială Feroviara S.A.

Banca Comercială FeroviaraS.A. a fost infiinţată în luna august a anului 2009, cu capital 100% privatromânesc, şi a devenit operaţională în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Banca Comercială FeroviaraS.A. doreşte să stabilească o relaţie de lungădurată cu clienţii săi, politica băncii fiind aceea de a atrage şi de afideliza clienţii cu o bonitate ridicata.

Banca Comercială FeroviaraS.A. are 15 unitaţi în 11 oraşe importante ale ţării şi oferă clienţilorsăi, persoane juridice şi persoane fizice, o gamă  completă de serviciifinanciar-bancare, în lei şi valută.

Ţinta pe termen lung aacţionarilor şi a întregii echipe a Băncii Comerciale Feroviara S.A.este ca această instituţie de credit cu capital integral romanesc sa devină obancă de referinţă şi de încredere pentru clienţii săi, care să furnizezeservicii de calitate şi să ofere transparenţă şi flexibilitate.


Banca Comercială Feroviara S.A.
Str. Popa Tatu nr. 62A, Tronson A,  Sector 1, Bucureşti, RomâniaCONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Pentru Angajați

Am creat, în spiritul echipei tale, un pachet special pentru angajați performanți.

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.