Domnul Ioan Mihail Anca este numit Director General Adjunct al băncii

Adunarea Generală a Acţionarilor a Băncii Comerciale Feroviara S.A. a hotarât în cadrul şedinţei din 29 august 2014 numirea domnului Ioan Mihail Anca în funcţia de Director General Adjunct. Domnul Ioan Mihail Anca îl înlocuieşte în echipa de management a băncii pe domnul Vladimir Şelaru.

Domnul Ioan Mihail Anca are o experienţă de peste 30 ani în sistemul bancar, din care peste 16 ani la conducerea unei bănci comerciale. A fost membru fondator şi primul Preşedinte al CA şi CEO al Băncii Comerciale WEST BANK cu sediul central în Arad, actuala INTESA SANPAOLO ROMANIA. Domnul Anca a mai ocupat în această perioadă funcţia de Vicepreşedinte şi Director General Adjunct, iar din mai 2009 şi pâna în octombrie 2012 a deţinut funcţia de CEO al Băncii Comerciale C.R. FIRENZE ROMANIA, instituţie care a fuzionat în septembrie 2012 cu INTESA SANPAOLO ROMANIA. Din octombrie 2012 şi pâna în mai 2014, a ocupat funcţia de Prim Director General Adjunct - Chief Workout Officer, în INTESA SANPAOLO ROMANIA, fiind singurul conducător de origine română din conducerea executivă a băncii.

În prezent, atribuţiile de conducere în Banca Comercială Feroviara S.A. sunt exercitate de către domnul Petre Tulin, care îndeplineşte funcţia de Director General şi de către domnul Cornel Benchea, Director General Adjunct, domnul Ioan Mihail Anca urmând să parcurgă procesul de autorizare la Banca Naţională a României.
    Despre Banca Comercială Feroviara S.A.


Banca Comercială Feroviara S.A. a fost infiinţată în luna august a anului 2009, cu capital 100% privat românesc şi a devenit operaţională în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Banca Comercială Feroviara S.A . doreşte să stabilească o relaţie de lungă durată cu clienţii săi, politica băncii fiind aceea de a atrage şi de a fideliza clienţii cu o bonitate ridicata. Creşterea satisfacţiei clienţilor şi îmbunătăţirea continua a produselor şi a serviciilor băncii au fost şi vor ramane o prioritate pentru noi. Banca se concentrează în permanenţă pe dezvoltarea comercială şi creşterea susţinută a portofoliului de clienţi, în vederea atingerii unei mase critice care să asigure realizarea obiectivelor financiare şi comerciale. În acest moment, Banca Comercială Feroviara S.A. are 15 unitaţi în 11 oraşe importante ale ţării şi oferă clienţilor săi, persoane fizice şi persoane juridice, o gamă completă de servicii financiar- bancare, în lei şi valută.

Ţinta pe termen lung a acţionarilor şi a întregii echipe a Băncii Comerciale Feroviara S.A. este ca această instituţie de credit cu capital integral romanesc sa devină o bancă de încredere pentru clienţii săi, care să furnizeze servicii de calitate şi să ofere transparenţă şi flexibilitate.


Banca Comercială Feroviara S.A.

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Credite și Finanțări

Un sprijin real, pe care ți-l oferim prin produsele noastre transparente și sigure.

Pentru Angajați

Am creat, în spiritul echipei tale, un pachet special pentru angajați performanți.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.