Am lansat “Făuritorul de vise” – produsul de economisire cu un scop precis

Opţiunea FĂURITORUL DE VISE este un instrument util, adresat deţinătorilor de cont PRIMUS by BCF, conceput pentru ca aceştia să facă economii, fără a renunţa la obiectivele personale sau la stilul de viaţă cu care s-au obişinuit. Această facilitate presupune accesarea la cerere a unui cont de economii ataşat unei linii de credit extrem de avantajoase.


De asemenea, linia de finanţare din cadrul opţiunii Primus “Făuritorul de Vise” nu necesită o analiză specifică, iar cuantumul creditării propriu-zise depinde direct de soldul economiilor acumulate.

Astfel, titularul unui cont Primus “Făuritorul de vise” beneficiază de:
       - un cont de acumulare în RON şi/sau EUR;
       - o linie de finanţare;
      - opţional, un credit de nevoi personale fără garanţii (în RON), care se va acorda în completarea sumei din contul de acumulare pentru atingerea scopului stabilit, în condiţiile produsului.

Contul curent se debitează cu valoarea tranzacţiilor efectuate în limita sumelor existente în cont şi se creditează automat cu 70% din valoarea alimentărilor efectuate pe contul/conturile de acumulare şi cu încasările sau depunerile pe contul curent. Beneficiarul liniei de finanţare poate renunţa la aceasta în orice moment, pe baza cererii de lichidare a contului de acumulare depusă la ghişeul băncii.


PRIMUS este un pachet bancar inovator conceput de Banca Comercială Feroviara S.A. şi format din:

      - cont curent în RON şi cont curent de economii în RON şi EURO şi comision 0 pentru deschiderea şi administrarea lor lunară;
     - card de debit “MasterCard Standard – Express Plus” şi comision 0 la emitere, administrare şi la toate cumpărăturile făcute cu el;
     - Internet şi Mobile Banking GRATUITE;
     - acces la cea mai mare reţea de ATM-uri din ţară, cu peste 1100 de unităţi, în urma unui protocol semnat cu CEC Bank, la aceleaşi costuri ca pentru ATM-urile BCF;

Prin contul curent cu linia de finanţare ataşată se pot efectua toate tipurile de operaţiuni permise prin contul curent deschis la Banca Comercială Feroviara.
Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

Lista tarilor pentru care banca solicita documente justificative in scopul procesarii tranzactiilor

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.