Banca Comerciala Feroviara lanseaza campania

Banca Comerciala Feroviara lanseaza campania "DAM CREDIT DORINTELOR DUMNEAVOASTRA!", in cadrul careia clientii bancii pot accesa trei tipuri de produse de creditare: creditul imobiliar, creditul de nevoi personale cu garantii si creditul de nevoi personale fara garantii. Oferta promotionala este valabila, pe durata a trei luni, in perioada 4 octombrie – 31 decembrie 2010.

Intrucat avem avantajul de a evolua pe piata financiar-bancara din Romania fara povara creditelor neperformante, putem pune la dispozitia clientilor nostri produse de creditare cu dobanzi atractive, fara a percepe comision de analiza. De asemenea, asigurarea de viata si a imobilului adus in garantie le sunt oferite gratuit, a declarat Presedintele Bancii Comerciale Feroviara, Petre Tulin.

Pentru clientii care doresc sa achizitioneze o locuinta, Banca Comerciala Feroviara ofera creditul imobiliar in EURO, cu o rata a dobanzii de numai 7,286%. De exemplu, la un credit de 50.000 de EURO, acordat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara se ridica la 342,31 EURO, iar DAE este 7,55%.

La creditul in EURO de nevoi personale cu garantii, rata dobanzii este de 7,586%, cu un punct procentual mai mica decat rata standard. Pentru un credit de 25.000 de EURO, luat pe termen de 300 de luni, rata lunara totala este de 186,15 EURO, DAE fiind 7,89%. Banca Comerciala Feroviara SA finanteaza orice proiect personal, fara a fi necesara justificarea modului in care vor fi folositi banii. Creditul se acorda fara aport propriu.

Pentru proiecte de valori mai mari, Banca Comerciala Feroviara ofera in conditii preferentiale de cost si creditul in lei de nevoi personale fara garantii, cu o rata a dobanzii de 12,3%. In acest caz, pentru un credit de 20.000 de lei acordat pe o perioada de 120 de luni, dobanda anuala efectiva este de 16,41%, datoria lunara de plata fiind de 340,42 lei, la care se adauga comisionul de administrare a creditului (calculat lunar, la soldul creditului) de 0,25%.

Aceste conditii preferentiale de cost sunt valabile atat pentru creditele noi acordate, cat si pentru cele care se dau pentru refinantarea creditelor in derulare.

Pe langa reducerea dobanzilor si neperceperea comisionului de analiza, clientii care contracteaza unul dintre aceste credite de la Banca Comerciala Feroviara beneficiaza si de asigurarea de viata oferita gratuit, timp redus de aprobare, documentatie de credit simplificata, rambursare anticipata fara costuri.


Banca Comerciala Feroviara S.A.
Directia Relatii Publice si ComunicareCONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

Lista tarilor pentru care banca solicita documente justificative in scopul procesarii tranzactiilor

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.