Ne-am lansat noul site

Începând de săptămâna aceasta, clienții Băncii Comerciale Feroviara și nu numai pot accesa un nou portal, mai modern și mai ușor de utilizat ca oricând. Acesta va funcționa pe două coordonate: persoane fizice și persoane juridice, produsele BCF fiind integrate într-o manieră interactivă.


Categoriile disponibile pentru PERSOANE FIZICE sunt:


Pentru PERSOANE JURIDICE, noul site aduce:

Această abordare se păstrează și la nivel de branding, diferențierea producându-se între BCF și Elara by BCF.
Elara by BCF se adresează în special persoanelor fizice, pentru care a fost creat un mediu modern și prietenos de relaționare cu serviciile bancare. Elara by BCF se diferențiează prin portalurile ușor de folosit puse la dispoziție, dar și prin diversitatea clienților cărora se adresează: de la studenți, până la tineri profesioniști, mămici cu copii, diaspora sau 55+. Orice informație este ușor de accesat, iar banking-ul de zi cu zi este mijlocit de cea mai nouă platformă de Internet Banking de pe piață.


În același timp, BCF rămâne un brand dedicat mai ales persoanelor juridice, aflat într-o continuă dezvoltare prin produsele adaptate fiecărui tip de activitate socio-economică. În timp ce băncile străine se retrag din ţară în ritm accelerat, BCF poate promite că va fi o prezenţă permanentă în România, gata să ofere inclusiv expertiză sectorială în domenii-cheie.


Site-ul poate fi accesat la adresa bancaferoviara.ro

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Pentru Angajați

Am creat, în spiritul echipei tale, un pachet special pentru angajați performanți.

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

PRIMUS Signature

Serviciul nostru de Dedicated Banking.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.