Banca Comercială Feroviara deschide două noi unităţi în municipiul Arad

Banca Comerciala Feroviara deschide doua noi unitati in Arad, pe 18 august 2010, la un an de la primirea autorizatiei de functionare. Prima dintre acestea este o sucursala localizata in centrul orasului, pe strada Horia, vis-á-vis de Primarie. Cea de-a doua, o agentie situata in Atrium Center Arad, este deschisa zilnic intre orele 10.00- 22.00 pentru a veni in sprijinul clientilor care pot ajunge la banca doar dupa orele de serviciu.

BCF a lansat si oferta de credite atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice, in lei si in valuta. Pentru persoane fizice, aceasta include credite pentru investitii imobiliare si credite pentru nevoi personale, acoperind toate cerintele si nevoile de finantare ale clientilor. În ceea ce priveste creditele pentru persoane juridice, banca sprijina toate categoriile de clienti, indiferent de cifra de afaceri si de stadiul de dezvoltare al acestora, oferindu-le produse de creditare pentru finantarea activitatii curente dar si pentru finantarea proiectelor de investitii. Banca Comerciala Feroviara a lansat si o gama diversificata de produse pentru garantarea de tranzactii si/sau operatiuni ale clientilor bancii persoane juridice sub forma scrisorilor de garantie/contragarantie bancara. De asemenea, toate tipurile de credite luate de clienti de la alte institutii financiare pot fi refinantate in conditii avantajoase de catre Banca Comerciala Feroviara.

Toate produsele de creditare sau garantare sunt oferite de banca in conditii de flexibilitate si transparenta, la costuri cat mai reduse in contextul pietei serviciilor bancare din Romania.

Principalele proiecte ale Bancii Comerciale Feroviara pentru urmatoarele luni sunt: introducerea serviciilor de internet banking (septembrie 2010), deschiderea de noi sucursale in principalele orase ale tarii si lansarea cardurilor bancare.

Cu un actionariat in intregime romanesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara vizeaza o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenta in administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung.CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

Lista tarilor pentru care banca solicita documente justificative in scopul procesarii tranzactiilor

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.