Banca Comercială Feroviara deschide a 18-a unitate teritorială

Bucureşti. Banca Comerciala Feroviara inaugureaza astazi 09 decembrie 2011 prima unitate operationala din Constanta, în Bulevardul Mamaia numarul 176 bis şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30. Numarul unitatilor Banca Comercială Feroviara se ridica pana in acest moment la 18 unitati teritoriale active.

Unitatile Banca Comercială Feroviara oferă clienţilor, persoane fizice şi juridice, o gamă variată şi atractivă de produse şi servicii, în lei şi în valută, inclusiv soluţii personalizate şi flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Toţi clienţii băncii beneficiază de oferte promoţionale pentru produsele de economisire: dobânzi foarte atractive pentru depozitele Intercity, depozite cu plata dobânzii la scadenţă, cu termen de constituire de 3 luni precum şi acordarea unui bonus de 0.25% pentru toate depozitele în RON şi EUR constituite prin aplicatia BCF online, cu termen de constituire mai mare de 1 săptămână.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile Băncii Comerciale Feroviara găsiţi pe site-ul BCF : www.bfer.ro sau direct la sediile unităţilor teritoriale ale băncii.

Banca Comercială Feroviara are 18 unităţi funcţionale, fiind prezentă în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Cluj, Sibiu, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Craiova, Oradea si Constanta.

Cu un actionariat în întregime românesc, politica de dezvoltare a Băncii Comerciale Feroviara vizează o cât mai bună acoperire a spaţiului economic precum şi o creştere sustenabilă a cifrei de afaceri, bazată pe o atitudine prudentă în administrarea riscurilor specifice, care să asigure stabilitatea şi viabilitatea instituţiei pe termen lung.


CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

PROXI Card

Un card deschizător de drumuri, pregătit să te ajute oricând.

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.