Banca Comercială Feroviara deschide a 17-a unitate teritorială

Bucureşti. Banca Comerciala Feroviara inaugureaza astazi 19 octombrie 2011 prima unitate operationala din Oradea, în Piaţa Unirii numarul 8 şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30. Numarul unitatilor Banca Comercială Feroviara se ridica pana in acest moment la 17 unitati teritoriale active.

Unitatile Banca Comercială Feroviara oferă clienţilor, persoane fizice şi juridice, o gamă variată şi atractivă de produse şi servicii, în lei şi în valută, inclusiv soluţii personalizate şi flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Toţi clienţii băncii beneficiază de oferte promoţionale pentru produsele de economisire: dobânzi foarte atractive pentru depozitele Intercity, depozite cu plata dobânzii la scadenţă, cu termen de constituire de 3 luni precum şi acordarea unui bonus de 0.25% pentru toate depozitele în RON şi EUR constituite prin aplicatia BCF online, cu termen de constituire mai mare de 1 săptămână.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile Băncii Comerciale Feroviara găsiţi pe site-ul BCF: www.bfer.ro sau puteţi obţine direct la sediile unităţilor teritoriale ale băncii.

Banca Comercială Feroviara are 17 unităţi funcţionale, fiind prezentă în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Cluj, Sibiu, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Craiova şi Oradea. Strategia de dezvoltare a reţelei teritoriale a băncii prevede, pentru perioada imediat următoare şi deschiderea unei sucursale în Constanţa.

Cu un actionariat în întregime românesc, politica de dezvoltare a Băncii Comerciale Feroviara vizează o cât mai bună acoperire a spaţiului economic precum şi o creştere sustenabilă a cifrei de afaceri, bazată pe o atitudine prudentă în administrarea riscurilor specifice, care să asigure stabilitatea şi viabilitatea instituţiei pe termen lung.


CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

Informatii utile in contextul Covid-19

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.