Banca Comercială Feroviara deschide a 16-a unitate teritorială

Bucureşti. Banca Comerciala Feroviara inaugureaza astazi 14 octombrie 2011 prima unitate operationala din Craiova, în Bulevardul Calea Bucureşti, bloc 27 D, scara 1 şi va fi deschisă zilnic între orele 9.00 şi 17.30. Astfel numarul unitatilor Banca Comercială Feroviara ajunge la 16 unitati teritoriale active pana in acest moment.

Unitatile Banca Comercială Feroviara oferă clienţilor, persoane fizice şi juridice, o gamă variată şi atractivă de produse şi servicii, în lei şi în valută, inclusiv soluţii personalizate şi flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Toţi clienţii băncii beneficiază de oferte promoţionale pentru produsele de economisire: dobânzi foarte atractive pentru depozitele Intercity, depozite cu plata dobânzii la scadenţă, cu termen de constituire de 3 luni precum şi acordarea unui bonus de 0.25% pentru toate depozitele în RON şi EUR constituite prin aplicatia BCF online, cu termen de constituire mai mare de 1 săptămână.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile Băncii Comerciale Feroviara găsiţi pe site-ul BCF: www.bfer.ro sau puteţi obţine direct la sediile unităţilor teritoriale ale băncii.

Banca Comercială Feroviara are 16 unităţi funcţionale, fiind prezentă în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Cluj, Sibiu, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş si Craiova. Strategia de dezvoltare a reţelei teritoriale a băncii prevede, pentru perioada imediat următoare, deschiderea unei sucursale în Oradea, iar în lunile următoare in Constanţa.

Cu un actionariat în întregime românesc, politica de dezvoltare a Băncii Comerciale Feroviara vizează o cât mai bună acoperire a spaţiului economic precum şi o creştere sustenabilă a cifrei de afaceri, bazată pe o atitudine prudentă în administrarea riscurilor specifice, care să asigure stabilitatea şi viabilitatea instituţiei pe termen lung.


CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Pentru Angajați

Am creat, în spiritul echipei tale, un pachet special pentru angajați performanți.

Professionals & Young professionals

Pachete bancare dinamice, gata să țină pasul cu tine.

Lista tarilor pentru care banca solicita documente justificative in scopul procesarii tranzactiilor

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.