Banca Comerciala Feroviara deschide a 15-a unitate teritorială

Bucuresti. Banca Comerciala Feroviara inaugureaza astazi 29 iulie un nou sediu in Baia Mare, in Bulevardul Traian, nr 3 . Astfel numarul unitatilor Banca Comerciala Feroviara din Mun.Baia Mare a ajuns la trei, Sucursala Baia Mare cu sediul in Bulevardul Traian nr 3, Agentia Lucaciu cu sediul in Str. Vasile Lucaciu nr.134 si Agentia Victoriei cu sediul in Str. Victoriei nr.57.

Unitatile Banca Comerciala Feroviara ofera clientilor, persoane fizice si juridice, o gama variata si atractiva de produse si servicii, in lei si in valuta, inclusiv solutii personalizate si flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Toti clientii bancii beneficiaza de oferte promotionale pentru produsele de economisire: dobanzi foarte atractive pentru depozitele Intercity, depozite cu plata dobanzii la scadenta, cu termen de constituire de 3 luni precum si acordarea unui bonus de 0.25% pentru toate depozitele in RON si EUR constituite prin aplicatia BCF online, cu termen de constituire mai mare de 1 saptamana.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile Bancii Comerciale Feroviara gasiti pe site-ul BCF: www.bfer.ro sau puteti obtine direct la sediile unitatilor teritoriale ale bancii.

Banca Comerciala Feroviara are 15 unitati functionale, fiind prezenta in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Cluj, Sibiu, Timisoara, Brasov si Targu Mures. Strategia de dezvoltare a retelei teritoriale a bancii prevede, pentru perioada imediat urmatoare, deschiderea unei sucursale in Oradea, iar in lunile urmatoare in Craiova, Constanta, Iasi si Suceava.

Cu un actionariat in intregime romanesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara vizeaza o cat mai buna acoperire a spatiului economic precum si o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenta in administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung.


CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Pentru Angajați

Am creat, în spiritul echipei tale, un pachet special pentru angajați performanți.

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

Informatii utile in contextul Covid-19

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.