Banca Comerciala Feroviara deschide a 13-a unitate teritoriala

Bucuresti. Banca Comerciala Feroviara inaugureaza azi Sucursala Sector 3 din Bucuresti, situata pe str. Sfanta Vineri, nr. 34, bloc A6. Aceasta va fi deschisa zilnic intre orele 9.00 si 17.30.

Sucursala va oferi clientilor, persoane fizice si juridice, o gama variata si atractiva de produse si servicii, in lei si in valuta, inclusiv solutii personalizate si flexibile, la standarde ridicate de calitate. De asemenea banca are o oferta avantajoasa in ceea ce priveste serviciul de inchiriere casete de valori.

Toti clientii bancii beneficiaza de oferte promotionale pentru produsele de economisire: dobanzi foarte atractive pentru depozitele Intercity, depozite cu plata dobanzii la scadenta, cu termen de constituire de 3 luni precum si acordarea unui bonus de 0.25% pentru toate depozitele in RON si EUR constituite prin aplicatia BCF online, cu termen de constituire mai mare de 1 saptamana.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile Bancii Comerciale Feroviara gasiti pe site-ul BCF: www.bfer.ro sau puteti obtine direct la sediile unitatilor teritoriale ale bancii.

Banca Comerciala Feroviara are 12 unitati functionale, fiind prezenta in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Cluj, Sibiu Timisoara si Brasov. Strategia de dezvoltare a retelei teritoriale a bancii prevede, pentru perioada imediat urmatoare, deschiderea unor noi sucursale in Bucuresti si Targu-Mures, iar in lunile urmatoare in Craiova, Constanta, Oradea, Iasi si Suceava.

Cu un actionariat in intregime romanesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara vizeaza o cat mai buna acoperire a spatiului economic precum ii o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenaaiin administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung.


Banca Comerciala Feroviara
Adresa: Str. Popa Tatu nr. 62A, Tronson A, Sector 1, Bucuresti, RomaniaCONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Pentru Angajați

Am creat, în spiritul echipei tale, un pachet special pentru angajați performanți.

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

PRIMUS Signature

Serviciul nostru de Dedicated Banking.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.