Banca Comerciala Feroviara deschide a 11-a unitate teritoriala

Bucuresti, 12 Mai 2011. Banca Comerciala Feroviara inaugureaza azi sucursala din Timisoara, situata pe Bulevardul Republicii nr.7. Aceasta va fi deschisa zilnic intre orele 9.00 si 17.30.

Sucursala va oferi clientilor, persoane fizice si juridice, o gama variata si atractiva de produse si servicii, in lei si in valuta, inclusiv solutii personalizate si flexibile, la standarde ridicate de calitate.

Banca Comerciala Feroviara deruleaza pana pe data de 30 Iunie 2011 campania promotionala "Visele prind viata cu BCF" pentru creditele destinate persoanelor fizice. In cadrul campaniei sunt incluse trei produse de creditare respectiv creditul de nevoi personale cu garantii in EUR, creditul de nevoi personale fara garantii in LEI si creditul imobiliar in EUR. Beneficiind de conditii atractive de costuri (dobanda redusa fata de cea standard, comisioane zero de analiza si administrare), clientii primesc gratuit si asigurarea de viata.

Oferta BCF este deosebit de atractiva si in ceea ce priveste produsele de economisire in lei si valuta. Banca promoveaza o gama diversificata de produse de tipul conturi de economii si depozite la termen, remunerate foarte avantajos, cu scadenta si plata dobanzii la alegerea clientului.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile Bancii Comerciale Feroviara gasiti pe site-ul BCF: www.bfer.ro sau puteti obtine direct la sediile unitatilor teritoriale ale bancii.

Banca Comerciala Feroviara are, la momentul actual, unsprezece unitati functionale, fiind prezenta in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Cluj, Sibiu si Timisoara. Strategia de dezvoltare a retelei teritoriale a bancii prevede, pentru perioada imediat urmatoare, deschiderea unor noi sucursale in orasele Bucuresti, Brasov, Targu-Mures, iar in lunile urmatoare in Craiova, Constanta, Oradea, Iasi si Suceava.

Cu un actionariat in intregime romanesc, politica de dezvoltare a Bancii Comerciale Feroviara vizeaza o cat mai buna acoperire a spatiului economic precum si o crestere sustenabila a cifrei de afaceri, bazata pe o atitudine prudenta in administrarea riscurilor specifice, care sa asigure stabilitatea si viabilitatea institutiei pe termen lung.


CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Antreprenori

Investim încredere în succesul afacerii tale.

Expertiză Sectorială

Îți punem la dispoziție expertiză inovativă și accesibilă în domenii specifice.

Professionals & Young professionals

Pachete bancare dinamice, gata să țină pasul cu tine.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.