Banca Comerciala Feroviara are deja trei sucursale functionale

Banca Comerciala Feroviara S.A. a primit autorizatia de functionare de la Banca Nationala a Romaniei in luna august 2009. Sediul central se afla pe strada Popa Tatu 62A, in sectorul 1.

Banca Comerciala Feroviara S.A. a primit autorizatia de functionare de la Banca Nationala a Romaniei in luna august 2009. Sediul central se afla pe strada Popa Tatu 62A, in sectorul 1.

Pana in ianuarie 2010 a deschis trei sucursale, una in Bucuresti, una in Arad si una in Baia Mare, urmand ca pana la sfarsitul anului sa aiba 14 sucursale functionale pe teritoriul Romaniei.

Banca Comerciala Feroviara este o institutie bancara de tip universal care desfasoara operatiuni bancare in lei si valuta cu clienti persoane fizice si juridice si are capital integral romanesc. Banca a devenit operationala la sfarsitul anului 2009, oferind pana in prezent clientilor sai conturi curente, conturi de economii si depozite la termen urmand ca din luna mai sa acorde credite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Din a doua jumatate a anului, BCF va oferi servicii de internet banking si va emite carduri pentru toate tipurile de clienti.

Banca Comerciala Feroviara va excela printr-o serie de avantaje pe care le va pune la dispozitia clientilor sai corporate, IMM si persoane fizice:
-costurile minimale la care se realizeaza operatiunile – BCF monitorizeaza nivelul comisioanelor, taxelor si spezelor bancare aferente serviciilor astfel incat acestea sa fie permanent la nivel minimal
-operativitatea cu care se realizeaza tranzactiile – vor exista indicatori monitorizati permanent cum sunt timpii in care se efectueaza operatiunile bancare. De exemplu, procesarea oricarei plati de mare valoarerea se va realiza in maxim 15 minute. Iar termenul maxim prevazut pentru platile de mica valoare va fi dat de sesiunea de compensare imediat urmatoare a Transfond
- flexibilitate – majoritatea produselor bancii va beneficia de posibilitatea de adaptare la cerintele clientilor. De exemplu, la depozite va exista posibilitatea de a obtine dobanda in avans sau de a fixa scadenta sau durata produsului de economisire respectiv, fara costuri suplimentare pentru client.

Pana la sfarsitul anului 2010, pentru a acoperi necesitatile clientilor sai, BCF va deschide mai mult de 10 sucursale in principalele orase ale tarii.CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Expertiză Sectorială

Îți punem la dispoziție expertiză inovativă și accesibilă în domenii specifice.

Informatii utile in contextul Covid-19

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.