Banca Comercială Feroviara a fost premiată pentru „Cel mai inovator produs bancar al anului 2015”

Marţi, 8 decembrie 2015, în cadrul celei de-a XX-a ediţii a Galei Premiilor “Piaţa Financiară”, Banca Comercială Feroviara a primit „Premiul pentru cel mai inovator produs bancar al anului 2015” pentru produsul „Piaţa Internă by BCF”, fiind al doilea an la rând când banca este apreciată pentru produsele pe care le oferă clienţilor săi.


Piaţa Internă by BCF” este un instrument de schimb valutar, conceput pentru afaceri de toate mărimile. Acesta asigură un management simplu şi eficient al riscului valutar, oferind antreprenorilor şi IMM-urilor din România posibilitatea de a-şi planifica din timp fluxurile financiare rezultate în urma fluctuaţiilor valutare.

„Piaţa Internă by BCF” este un produs unic care dă posibilitatea clienţilor să cumpere sau să vândă EURO:
- la o diferenţă de +/- 0,0069 RON faţă de cursul BNR;
- zilnic, până la 100.000 EURO.

Produsul este disponibil tuturor deţinătorilor de cont PRIMUS IMM sau PRIMUS Antreprenor, premiat şi el în 2014 cu titlul de „pachetul bancar al anului 2014”. Pentru cei care încă nu au auzit de acest nou pachet bancar şi vor să-l testeze, banca pune la dispoziţie o pagina de internet pe care oricine o poate accesa pentru a cunoaşte mai bine acest produs: primus.bancaferoviara.ro. Astfel, Banca Comercială Feroviara reuşeşte să construiască parteneriate în afaceri pe termen lung, bazate pe transparenţă şi încredere.Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc, şi are în prezent 15 unităţi teritoriale în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare în lei şi valută.

www.bancaferoviara.ro.
CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

PRIMUS Signature

Serviciul nostru de Dedicated Banking.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.