Am lansat primul COMPARATOR DE PACHETE BANCARE din România

Vezi cât de mult ne taxează cele mai mari 10 bănci din ţară pentru cele mai simple servicii.

Comparatorul de pachete bancare a fost lansat odată cu pachetul PRIMUS, pentru a asigura transparența serviciilor bancare, fiind disponibil pe pagina www.primus.elara.ro.Cum funcționează?
Comparatorul este o aplicație web în care pot fi introduse informații despre comportamentul financiar al clientului (reale sau fictive): suma din contul de economii, încasările bancare, numărul de plăți făcute prin internet banking și numărul de plăți externe. Va fi afișat apoi un grafic care arată, în timp real, cât taxează pentru operațiuni zilnice primele 10 cele mai mari bănci din România. Toate tarifele și comisioanele sunt conforme cu datele care se regăsesc pe site-urile băncilor, la o căutare amănunțită.

PRIMUS este un pachet integrat, format din cont curent în RON, cont curent de economii în RON și EURO, un card de debit MasterCard în RON și acces la serviciul de Internet Banking. Plus numeroase avantaje măsurabile. PRIMUS înseamnă comision ZERO, ZERO, ZERO pentru: deschiderea și adiminstrarea contului; emiterea, administrarea și cumpărăturile făcute prin MasterCard; serviciul de Internet Banking.>/p>


Prin ce se diferențiază PRIMUS by BCF?
Dobânzile de care se bucură utilizatorii PRIMUS sunt cel puțin egale cu cele mai mari dobânzi standard pentru depozite la 1 lună ale celor mai mari 10 bănci din România. Pentru cursul de schimb, spread-ul (diferența dintre cursul de cumpărare și cel de vânzare) este mai mic cu 15% decât cel mai mic spread standard la cele mai mari 10 bănci din România.

PRIMUS aduce, în plus, discounturi de până la 55% pentru achiziții de produse sau servicii de la partenerii comerciali ai băncii, dar și premiere spontană pentru fidelitate sau pentru recomandarea de clienţi noi, sub formă de puncte pe care le transformăm, apoi în: călătorii (“mile”), cheltuieli de zi cu zi (“trufe”), jocuri și gadgeturi (“iteme”).

PRIMUS este, pe testate, mai bun decât cel puțin 80% dintre ofertele bancare din România, iar condiţiile pachetului sunt valabile până la un sold cumulat de 100.000 euro, asigurat prin Fondul Național de Garantare.


Despre noi

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.

Începând cu 2014, în urma unui protocol semnat cu CEC Bank, se pot retrage bani din ATM-urile CEC, peste 1100 în toată țara, la aceleași costuri ca pentru ATM-urile BCF.

Prioritatea echipei BCF este creşterea satisfacţiei clienţilor prin îmbunătăţirea continuă a produselor şi prin furnizarea de servicii de calitate, în condiţii de transparenţă şi flexibilitate.


www.primus.elara.ro

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

PRIMUS Signature

Serviciul nostru de Dedicated Banking.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.