Am acordat 2 premii de excelenţă studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti

Luni, 29 septembrie 2015, cu ocazia Festivităţii de Deschidere a anului universitar 2015-2016 la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, Banca Comercială Feroviara a acordat 2 premii de excelenţă absolventelor Diana Geambaşu şi Ioana Lungu, care au încheiat anul trecut ciclul de licenţă cu cele mai bune rezultate.

Din partea Băncii Comerciale Feroviara, premiul a fost înmânat de Radu Cătălin Petrea, Director General Adjunct, care a declarat în cadrul festivităţii: “Învăţatul nu se opreşte la Facultate, ci este doar un început. Nu contează ce modele vă inspiră sau ce abordare alegeţi, fie că este vorba de Martin Luther King - cu faimoasa "I have a dream" - ori de Frank Sinatra, cu "My Way", important este să credeţi în evoluţia socială şi să vă asumaţi responsabilităţile care decurg.” Alături de premiul în bani, cele două absolvente au primit şi câte un certificat de recunoaştere a meritelor academice din partea Băncii.

De asemenea, Banca Comercială Feroviara îşi doreşte şi face eforturi pentru a sprijini performanţele studenţilor români, atât prin produse simple, accesibile şi inovatoare, cât şi prin numeroase iniţiative de acest fel.

Pozele de la evenimentul de luni pot fi văzute pe pagina noastră de Facebook, Elara by BCF, dar am postat câteva şi aici, mai jos:

Banca Comercială Feroviara S.A. s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută: www.bancaferoviara.ro.
CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Antreprenori

Investim încredere în succesul afacerii tale.

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Credite și Finanțări

Un sprijin real, pe care ți-l oferim prin produsele noastre transparente și sigure.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.