Individual PROXI Card


PROXI CARD este o inovaţie bancară,
superioară unui card de debit şi a unui card de credit.Un card de debit MasterCard valabil în întreaga lume, care îţi va permite accesul oricând ai nevoie la o linie de credit, în condiţii de cost fără concurenţă.


+=

Linia de credit
ROBOR 3M + 0% p.a.Card de debit
MasterCard Standard - în RONPROXI CARDAVANTAJE:

  • ROBOR 3M + 0% p.a.;
  • Linie de credit superioară;
  • Cont Primus dedicat;
  • Acces permanent la banii tăi;
  • Nu te încarcă cu dobânzi imprevizibile şi comisioane suplimentare.
Vezi aici comisioanele Proxi Card >

PROXI CARD-UL TĂU INCLUDE GRATUIT ŞI:
UN CONT PRIMUSPachetul de produse şi servicii ce constă într-un cont curent în RON, cont curent de economii în RON şi/sau EUR şi serviciul de Internet Banking.


PUNCTE DE LOIALITATE


Banca acorda clientilor care detin un pachet CONT PRIMUS, premii ce constau în puncte ce pot fi utilizate pentru acoperirea integrala sau partiala a achizitiilor, doar de la partenerii comerciali agreati de Banca noastra si care accepta cardul ca instrument de plata.


DOBÂNZI AVANTAJOASE


Dobanda aplicata contului curent de economii este cel putin egala cu cea mai mare dobanda standard aplicata depozitelor persoanelor fizice, la termen de 1 luna, în RON/EUR (este stabilita lunar, în prima zi bancara a fiecarei luni).


CURS VALUTAR PREFERENŢIAL


Pentru Contul PRIMUS, “spread”-ul (diferenta dintre cursul de cumparare si cel de vanzare) este mai mic cu 15% decat cel mai mic spread standard aplicat de cele mai mari 10 banci din Romania.

Pentru mai multe informaţii despre PROXI CARD, vizitează-ne la cea mai apropiată unitate BCF sau intră pe PRIMUS.elara.ro.

Caută cea mai apropiată sucursală >   DESCHIDE CONT ONLINE