PRIMUS IMM

Contul PRIMUS IMM se adresează persoanelor fizice autorizate şi altor categorii de profesii liberale.Produsele și serviciile incluse în pachetul PRIMUS IMM sunt:Cont curent în RON
Cont de economii
în RON și EUR

Card de debit
"MasterCard Business"
Exclusiv

Internet Banking
"BCF Online"

+ numeroase avantaje măsurabileDacă sunteţi titularul unui Cont PRIMUS IMM, noi vă plătim 20 RON în fiecare lună dacă îndepliniţi una din urmatoarele condiţii:
 • Menţineţi un sold mediu lunar pe contul curent de cel puţin 15.000 RON, calculat în funcţie de numărul de zile lucrătoare bancare.

 • Menţineţi un sold mediu lunar cumulat pe contul de economii în RON şi EUR mai mare de 100.000 RON (sau echivalent în EUR), calculat în funcţie de numărul de zile lucrătoare bancare.

 • Decontaţi lunar pe acest cont tranzacţii în suma totală de cel puţin 2.000 RON, efectuate cu cardul de debit ataşat Contului PRIMUS IMM la comercianţi (plăţi cu cardul la POS şi pe Internet).

 • Realizaţi cel puţin 20 de plăţi interbancare şi/sau intrabancare către terţi în RON pe lună.

 • SCHIMBUL VALUTAR

  Pentru Contul PRIMUS Antreprenor, “spread”-ul (diferenţa dintre cursul de cumpărare şi cel de vânzare) este mai mic cu 15% decât cel mai mic spread standard aplicat de cele mai mari 10 bănci din România dupa activul net (sursa: BNR, Raport anual 2019 pagina 165, referitor la Valoarea activului net bilantier şi a fondurilor proprii la 31 decembrie 2019).  Prin Contul PRIMUS, folosind cardul de debit inclus în pachet, acumulaţi: Mile, Trufe şi Iteme.

  Acordăm premii tuturor clienţilor care deţin un Cont PRIMUS IMM, constând în puncte (numite mile, iteme, trufe) ce pot fi utilizate pentru acoperirea integrală sau parţială a achiziţiilor, doar de la partenerii comerciali agreaţi de Banca noastră şi care acceptă cardul ca instrument de plată.


  Mai mult, clienţii au posibilitatea să aleagă de la început tipul de puncte pe care doresc sa le acumuleze:

  • MILE - utilizabile pentru a achizitiona bilete de avion, servicii de cazare, închirierea de masini, agentii de turism, companii aeriene si tot ceea ce înseamna o vacanta.

  • TRUFE – utilizabile pentru achizitionarea unor produse de natura diferita celor din domeniile acoperite de “mile” si “iteme”.

  • ITEME – utilizabile pentru achizitia de jocuri recreative si produse conexe, precum si pentru produse din domeniul IT.


  Puncte se vor aduna în functie de operaţiunile efectuate şi de opţiunea aleasă.