Banca Comercială Feroviara S.A. îşi extinde reţeaua de bancomate în parteneriat cu Banca Comercială Carpatica S.A.

Începând din februarie 2014, clienţii Băncii Comerciale Feroviara S.A., posesori de carduri de debit, beneficiază de o reţea lărgită de bancomate, pentru efectuarea retragerilor de numerar, în urma incheierii unei convenţii cu Banca Comercială Carpatica S.A.

Banca Comercială Feroviara S.A. pune la dispoziţia utilizatorilor de carduri de debit, o reţea naţională de ATM-uri, în condiţii similare de cost cu cele existente la bancomatele proprii pentru operaţiunile de retragere de numerar.

Astfel, împreună cu cele 18 terminalele proprii, Banca Comercială Feroviara S.A. lărgeşte accesul clienţilor săi posesori de carduri de debit la 218 de ATM-uri, care vor aplica aceleaşi comisioane specifice contractelor pe care clienţii le au cu Banca Comercială Feroviara S.A.. Din punct de vedere geografic, acoperirea reţelei cuprinde 40 de judete.

Banca Comercială Feroviara S.A. (BCF) emite carduri de debit MasterCard, având în portofoliu variante dedicate persoanelor fizice şi persoanelor juridice. Cardurile emise sub brandul BCF înglobează tehnologia EMV (chip), beneficiază de acceptare naţională şi internaţională, pot fi emise în lei şi în euro, pot fi utilizate pentru plăţi la comercianţi (POS), retrageri de numerar şi pentru plăţi online.

Despre Banca Comercială Feroviara S.A.

Banca Comercială Feroviara S.A. a fost infiinţată în luna august a anului 2009, cu capital 100% privat românesc, şi a devenit operaţională în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Banca Comercială Feroviara S.A. doreşte să stabilească o relaţie de lungă durată cu clienţii săi, politica băncii fiind aceea de a atrage şi de a fideliza clienţii cu o bonitate ridicata. Creşterea satisfacţiei clienţilor şi îmbunătăţirea continua a produselor şi a serviciilor băncii au fost şi vor ramane o prioritate pentru noi. Banca se concentrează în permanenţă pe dezvoltarea comercială şi creşterea susţinută a portofoliului de clienţi, în vederea atingerii unei mase critice care să asigure realizarea obiectivelor financiare şi comerciale. În acest moment, Banca Comercială Feroviara S.A. are 15 unitaţi în 11 oraşe importante ale ţării şi oferă clienţilor săi, persoane fizice şi persoane juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.

Ţinta pe termen lung a acţionarilor şi a întregii echipe a Băncii Comerciale Feroviara S.A. este ca această instituţie de credit cu capital integral romanesc sa devină o bancă de încredere pentru clienţii săi, o bancă care să furnizeze servicii de calitate şi să ofere transparenţă şi flexibilitate.

Banca Comercială Feroviara S.A.


CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

PROXI Card

Un card deschizător de drumuri, pregătit să te ajute oricând.

Plăți și
Cash Management

Suntem alături de afacerea ta - pas cu pas.

Professionals & Young professionals

Pachete bancare dinamice, gata să țină pasul cu tine.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.