Banca Comercială Feroviara S.A. a semnat un protocol de colaborare cu Agenţia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor Schemei de plată unică pe suprafață (SAPS)

Banca Comercială Feroviara S.A. a semnat in august 2014 convenția cu Agenţia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor Schemei de plată unică pe suprafață (SAPS).

Persoanele fizice și companiile care beneficiază de subvențiile APIA pot solicita Băncii Comerciale Feroviara S.A. finanţări în lei pe baza scontării subvenţiilor, până la 90% din valoarea acestora.

Banca Comercială Feroviara S.A. oferă, totodată, pentru persoanele fizice autorizate şi persoane juridice, Creditul Agrocredit care este un produs ce asigură finanţarea activităţii curente şi de investiţii, în sectorul agricol. Agrocredit este destinat finanţării necesităţilor de derulare a activităţii curente (plăţi furnizori materii prime, materiale, salarii, etc.) şi realizării de investiţii (utilaje agricole, echipamente specifice, vehicule).
    Despre Banca Comercială Feroviara S.A.


Banca Comercială Feroviara S.A. a fost infiinţată în luna august a anului 2009, cu capital 100% privat românesc şi a devenit operaţională în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Banca Comercială Feroviara S.A . doreşte să stabilească o relaţie de lungă durată cu clienţii săi, politica băncii fiind aceea de a atrage şi de a fideliza clienţii cu o bonitate ridicata. Creşterea satisfacţiei clienţilor şi îmbunătăţirea continua a produselor şi a serviciilor băncii au fost şi vor ramane o prioritate pentru noi. Banca se concentrează în permanenţă pe dezvoltarea comercială şi creşterea susţinută a portofoliului de clienţi, în vederea atingerii unei mase critice care să asigure realizarea obiectivelor financiare şi comerciale. În acest moment, Banca Comercială Feroviara S.A. are 15 unitaţi în 11 oraşe importante ale ţării şi oferă clienţilor săi, persoane fizice şi persoane juridice, o gamă completă de servicii financiar- bancare, în lei şi valută.

Ţinta pe termen lung a acţionarilor şi a întregii echipe a Băncii Comerciale Feroviara S.A. este ca această instituţie de credit cu capital integral romanesc sa devină o bancă de încredere pentru clienţii săi, care să furnizeze servicii de calitate şi să ofere transparenţă şi flexibilitate.


Banca Comercială Feroviara S.A.

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Expertiză Sectorială

Îți punem la dispoziție expertiză inovativă și accesibilă în domenii specifice.

Taxe și impozite plătite prin sucursalele BCF

Lista tarilor pentru care banca solicita documente justificative in scopul procesarii tranzactiilor

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.