Banca Comerciala Feroviara lanseaza Depozitul Aniversar Expres

La aniversarea a 3 ani de la infiintare, Banca Comerciala Feroviara lanseaza Depozitului Aniversar Expres in lei pentru persoane fizice si juridice, cu o dobanda de 6,50% pe an si maturitate la 7 luni.

Banca Comerciala Feroviara isi completeaza portofoliul de produse de economisire cu Depozitul Aniversar Expres in lei ,care prezinta un randament foarte avantajos de 6,5% pe an si scadenta la 7 luni.


Depozitul Aniversar Expres se adreseaza clientilor persoane fizice si juridice care doresc sa isi pastreze un procent de dobanda mare pe termen mediu.


Portofoliul de produse de economisire al bancii include si alte depozite pentru persoane fizice si juridice, cu dobanzi foarte avantajoase atat pentru lei, cat si pentru euro:

Lei - 1M: 5,90%, 3M: 6,20%, 6M: 6,10%, 12M: 6%

Euro - 1M: 3,25%, 3M: 3,75%, 6M: 3,50%, 12M: 3,50%


In plus pentru depozitele in lei si euro constituite prin intermediul serviciului de internet banking BCF Online, banca acorda o bonificatie la dobanda de 0,25%.


Despre Banca Comerciala Feroviara

In luna August 2012, Banca Comerciala Feroviara implineste 3 ani de la infiintare.

Banca Comerciala Feroviara S.A.  a fost infiintata in luna august a anului 2009, cu capital 100% privat romanesc, si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.

In primii doi ani de functionare, accentul a fost pus pe dezvoltarea retelei de distributie, asigurarea unei game complete de produse si servicii si implementarea cadrului operational si procedural. Din 2012, banca se concentreaza pe dezvoltarea comerciala si cresterea sustinuta a portofoliului de clienti, in vederea atingerii unei mase critice care sa asigure realizarea obiectivelor financiare si comerciale.

In acest moment, Banca Comerciala Feroviara S.A. are 18 unitati in 11 orase importante ale tarii si ofera clientilor sai, persoane fizice si persoane juridice, o gama  completa de servicii financiar-bancare, in lei si valuta.

Volumul de credite si depozite al Bancii Comerciale Feroviara S.A. a crescut constant de la inceperea activitatii. Conducerea bancii estimeaza atingerea breakeven-ului la finalul acestui an, respectiv dupa numai trei ani de functionare intr-un context economic dificil, fiind create premisele pentru obtinerea de profit in anii urmatori. De asemenea, este vizata si extinderea retelei teritoriale astfel incat sa fie acoperite toate zonele importante ale tarii.

CONTACTEAZA-NE!
comunicare@bfer.ro

MEDIA KIT

Antreprenori

Investim încredere în succesul afacerii tale.

Expertiză Sectorială

Îți punem la dispoziție expertiză inovativă și accesibilă în domenii specifice.

Primul tau cont. Primul tau card. Prima ta plata!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra.